Reestrenat l’espectacle «Tiempos de Amor» a benefici dels damnificats d’Ucraïna a l’Espai 36

El dissabte dia 9 d’abril es va celebrar a l’Espai 36 l’espectacle benèfic «Tiempos de Amor», un espectacle fresc, emocionant i segons els protagonistes Virginia Bordal, Rafa Rodriguez, Mark Witz, Lorena Antequera, i Nicolás Veloso «els va passar en un obrir i tancar d’ulls».
Cada un dels components va donar el millor de si mateix, i junt al públic els protagonistes es van emocionar, van riure, i van gaudir l’espectacle. El toc màgic el va donar l’ensemble de UMA Escola d’Artistes, els quals van acompanyar a dos temes sorpresa pel públic. Es podria dir que va ser una reestrena millor del que els protagonistes imaginàvem.
Els beneficis de l´espectacle anaven destinats per ajuda humanitària de Ucraïna.
Tots els components de l’espectacle, volen donar les gràcies a na Rafela, directora de l’Espai-36, per sa seva total disposició i facilitats, així com als tècnics Pep i Marc, sense els quals l’espectacle no hagués estat la meitat de preciós que va ser.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.