Reestrenat l’espectacle «Tiempos de Amor» a benefici dels damnificats d’Ucraïna a l’Espai 36

El dissabte dia 9 d’abril es va celebrar a l’Espai 36 l’espectacle benèfic «Tiempos de Amor», un espectacle fresc, emocionant i segons els protagonistes Virginia Bordal, Rafa Rodriguez, Mark Witz, Lorena Antequera, i Nicolás Veloso «els va passar en un obrir i tancar d’ulls».
Cada un dels components va donar el millor de si mateix, i junt al públic els protagonistes es van emocionar, van riure, i van gaudir l’espectacle. El toc màgic el va donar l’ensemble de UMA Escola d’Artistes, els quals van acompanyar a dos temes sorpresa pel públic. Es podria dir que va ser una reestrena millor del que els protagonistes imaginàvem.
Els beneficis de l´espectacle anaven destinats per ajuda humanitària de Ucraïna.
Tots els components de l’espectacle, volen donar les gràcies a na Rafela, directora de l’Espai-36, per sa seva total disposició i facilitats, així com als tècnics Pep i Marc, sense els quals l’espectacle no hagués estat la meitat de preciós que va ser.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.