Correllengua 2022: La Flama de la Llengua arriba a Manacor diumenge dia 24, participa-hi i vine a la festa!

El Correllengua 2022 arriba el proper diumenge dia 24 d’abril a Manacor, en la que serà enguany a més, la destinació final de la seva flama per terres mallorquines.

Per celebrar-ho, quan la flama arribi al Parc Municipal de Manacor, després de passar per la mà de totes les persones que la vulguin portar, l’esperarà una gran festa amb actuacions musicals dels grups Vaivé, O~Erra i Auxili.

Tothom hi pot participar, cal deixar clar que no és una competició esportiva, es pot fer el relleu de la flama ja sigui corrent, en bicicleta, a peu, etc.

Volem agrair molt especialment l’ajuda de Can Lliro, que col·labora de forma desinteressada amb l’esdeveniment, i a on hi podeu anar a comprar les camisetes del Correllengua 2022 a un preu de 3 € cadascuna.

La flama es recollirà a Vilafranca a les 16:45 i està prevista la seva entrada a Manacor a les 18:00. El concert té previst començar a les 20:00.

Si voleu participar en el recorregut de la flama a la seva arribada a Manacor, tan sols heu d’enviar un correu electrònic a ocbmanacor@gmail.com.

Pel que fa al concert de fi de festa, podeu reservar les vostres entrades (són gratuïtes però amb l’aforament limitat), a la web enviumanacor.cat.

Us hi esperam!😃.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.