Celebrat el Concert de Pasqua a Son Carrió de la Banda de Música de Sant Llorenç

El diumenge de Pasqua la Banda de Música de Sant Llorenç, acabada la processó de Son Carrió i la celebració religiosa a la plaça de l’església va oferir el tradicional Concert de Pasqua, que dirigí per primer any el nou director Miquel Àngel Llull, començà el concert amb El abanico, tres obres de música de cinema, Manola, Juego de tronos, etc. Segons el director va ser un concert molt agradable, el públic va acollir molt bé a la banda, per als components més joves de la banda va ser el seu primer concert de Pasqua i desfilada a les processons, ja que degut a la pandèmia ocasionada per la Covid, feia dos anys que no hi havia celebracions.
Pel que respecta al diumenge de Pasqua a la parròquia Nostra Senyora dels Àngels de Cala Millor, la celebració va anar a càrrec del rector titular, Mn. Baltassar Morell, i a l’església de Santa Maria de sa Coma, va celebrar la missa Mn. Joan Servera. A s’Illot el dissabte de Pasqua no es va celebrar missa com solien fer el altres anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.