I Trobada Solidària Esportiva Eco-inclusiva a CEIP Punta de n’AmerLa nostra escola creu amb els valors de la inclusió social. Bé sigui per sexe, orientació sexual o bé dificultats motrius, sensorials, mentals…

Per tant, dia 3 de juny realitzarem la I Trobada Solidària Esportiva Eco-inclusiva on participarà l’alumnat de 6è, alumnes d’APROSCOM (Manacor) i Es Lledoner (Felanitx). L’alumnat del tècnic esportiu s’encarregarà d’organitzar les distintes proves a mà d’en Vicenç San Cristóbal i professors d’es Lledoner.

Solidària, perquè es farà una rifa i els guanys aniran destinats a APROSCOM i projectes relacionats amb la protecció de la Posidònia. Des de dia 2 de maig fins a dia 3 de juny es podrà fer una aportació simbòlica. Aquelles aportacions superiors a tres euros entraran directament a la rifa de premis.

Tens un negoci i vols participar? Encara ets a temps! Posa’t en contacte amb nosaltres a: 6thgradepuntadenamer@gmail.com

sdr

Esportiva i Ecoambiental perquè treballen uns valors comuns de cura del nostre propi cos i del nostre entorn. Des del 2017 l’alumnat que ara és a 6è es va iniciar en xerrades i tallers de conscienciació: Discaesport, Save the Med… La generació del 2010 és la 1a que ha pujat des de primer fins a sisè amb ells. Volem compartir amb vosaltres alguns dels moments viscuts.
Informació CEIP Punta de n’Amer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.