I Trobada Solidària Esportiva Eco-inclusiva a CEIP Punta de n’AmerLa nostra escola creu amb els valors de la inclusió social. Bé sigui per sexe, orientació sexual o bé dificultats motrius, sensorials, mentals…

Per tant, dia 3 de juny realitzarem la I Trobada Solidària Esportiva Eco-inclusiva on participarà l’alumnat de 6è, alumnes d’APROSCOM (Manacor) i Es Lledoner (Felanitx). L’alumnat del tècnic esportiu s’encarregarà d’organitzar les distintes proves a mà d’en Vicenç San Cristóbal i professors d’es Lledoner.

Solidària, perquè es farà una rifa i els guanys aniran destinats a APROSCOM i projectes relacionats amb la protecció de la Posidònia. Des de dia 2 de maig fins a dia 3 de juny es podrà fer una aportació simbòlica. Aquelles aportacions superiors a tres euros entraran directament a la rifa de premis.

Tens un negoci i vols participar? Encara ets a temps! Posa’t en contacte amb nosaltres a: 6thgradepuntadenamer@gmail.com

sdr

Esportiva i Ecoambiental perquè treballen uns valors comuns de cura del nostre propi cos i del nostre entorn. Des del 2017 l’alumnat que ara és a 6è es va iniciar en xerrades i tallers de conscienciació: Discaesport, Save the Med… La generació del 2010 és la 1a que ha pujat des de primer fins a sisè amb ells. Volem compartir amb vosaltres alguns dels moments viscuts.
Informació CEIP Punta de n’Amer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.