Salers de Sant Llorenç

El passat diumenge de Pàsqua sonaren per tercera vegada els Salers de Sant Llorenç. Com poguéreu observar la família ha crescut i la il·lusió i esforç també han augmentat de manera exponencial; som més persones, més instruments, tenim estandart, vestimenta…
Però el que us volíem dir de tot cor és que les paraules queden curtes per expressar la nostra gratitud per l’acollida que ens vàreu donar el passat diumenge: les mambelletes dins l’Església, els vostres cants acompanyant-nos a l’hora de les sonades per la plaça, les enhorabones….

Tot plegat no ha fet més que reafirmar els nostres objectius. El primer no és altre que fer que la gent es senti la tonada i el cant dels Salers com a seus i que aquests es consolidin dins el bagatge musical del poble. El segon és que la família dels Salers creixi i que les futures generacions els sàpiguen cantar i sonar. El tercer i definitiu és anar recopilant informació per tal de poder recuperar la festa el més parescut a l’original ( sempre tenint en compte la diferència d’èpoques).
Per tot això us demanam la vostra col·laboració . Si algú està interessat/da en formar part dels Salers o ens pot donar informació que algun familiar major recordi sobre la festa us agrairíem que us posàssiu en contacte amb noltros.
Moltes gràcies per a tot i fins l’any que vé.
Els Salers.

3 pensaments a “Salers de Sant Llorenç

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.