El poeta manacorí Joan Adrover presenta el llibre Tremendeliri

Joan Adrover (Manacor 1968) ha viscut entre Mallorca i Barcelona bona part de la seva vida. El seu primer llibre fou Q (1997), i el segon Quadern per la utopia (1998). Un tercer llibre es va editar a Vic, a Emboscall Editorial: Pedra de Llangardaix. Durant molt temps es dedicà també als recitals de poemes en directe que organitzaven diversos agents culturals a Catalunya.
El proper divendres dia 22 d’abril, a les 20 hores presentarà Tremendeliri al local s’Escat (Via Alemanya 22) de Manacor, un poemari molt especial. Durant anys, durant i després de les seves sortides nocturnes apuntava versos a fulls de quadernets de bar, que finalment acabaren com un text seguit a l’ordinador. Per als seus recitals de poesia, els va tallar i combinar de manera aleatòria; i és aquest en aquest darrer format com es presenta finalment (com una mena de joc de cartes on la poesia es combina de manera aleatòria).
Aquests darrers anys resideix de manera estable a Mallorca (ha viscut uns anys a Sant Llorenç i son Macià) i està centrat en la poesia, encara que també treballa obra plàstica i la combina amb literatura. El concepte és el de llibre d’artista, amb paper, impressió, escriptura seva i enquadernació que és totalment personal i única a cada exemplar.
Dia 22 hi haurà, a part del recitat de poemes actuacions musicals, en una «Jam músico poètica».

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.