A Mallorca, la pitjor xusma que tenen, allò que no vol ningú

“Fent la mili aprendràs a ser un home” n’hi havia que deien. Tanmateix quan estiraves del fil allò que t’acabaven contant eren les festes que feien i els vicis que hi agafaven.

En el meu cas crec que vaig ser dels pocs del meu reemplaç que no va provar les drogues, que circulaven de forma habitual al quarter militar. Tant era així que record com un dilluns, un sergent el qual ens amenaçava amb no deixar sortir a cap dels que havíem estat de guàrdia durant el cap de setmana “por mis cojones no sale nadie hoy” va dir), va rebre de part d’un conductor la pregunta de si volia que el dugués fins a Palma “si quiere le acompaño a Palma mi sargento” va dir el pilota, la resposta del sergent va ser “solo te dejo que me acompañes si llevas ‘tema'”. Tema, per qui no ho sàpiga, era la paraula que s’emprava per fer referència a la cocaïna.

En teoria també havies d’aprendre a ser una persona justa i honesta, però jo que estava destinat al departament d’obres, havia d’observar com hi havia un subtinent que dia sí i dia també s’emportava fil, bombetes i tota casta de material elèctric i de llanterneria d’aquell departament i tu havies de callar i no dir res perquè allò “tothom ho sabia” i si deies res, ja es trobarien una raó o altra per negar-ho, titllar-te de culpable de qualsevol cosa i fer-te passar una temporada tancat al calaboç.

Ja sé que no estic parlant de res que no sàpiga molta gent, però també estic detectant que hi ha molta gent que no ho sap o que no s’ho creu, que es pensa que tot això són historietes o, com a molt, comportaments aïllats de gent que han rebut el seu càstig. Res més lluny de la realitat. Tant és així que avui al diari “Última Hora” llegia aquesta notícia: “Destinado al regimiento de Palma 47 el sargento que mató en Alicante al legionario mallorquin”, de la qual en podeu veure el retall de diari i a on queda ben a les clares que, tot i haver quedat absolutament provat que va matar al soldat, ell es passeja tan panxa cap aquí i cap allà, i l’estat espanyol, el seu estat, no tan sols permet sinó que promou, que els pares de l’al·lots assassinat hagin de veure com qui va matar el seu fill es passeja per davant dels seus nassos sense cap mania.

 

Fer el servei militar va ser, sense cap dubte, la pèrdua més grossa de temps i de doblers de la meva vida. Així i tot, sovint de forma irònica, penso que els més joves haurien de passar d’incògnit uns dies a un quarter militar, per veure tot això que estic contant i moltes barbaritats més, i entendrien així certes coses com per exemple com dues persones poden cobrar 6 milions d’euros en comissions per vendes de màscares contra la pandèmia quan la gent s’estava morint a grapats a residències i hospitals.

I sí, el “deep state” espanyol també promou actituds com la d’aquests dos “mercenaris de la mort”, de fet, allò més senzill per a un estat en saber de la necessitat de les màscares hauria estat treure una concessió per a la producció de màscares anti COVID, però Espanya està muntada d’una altra manera i sempre hi ha un Luís Medina o un Urdangarin a punt per viure del “cuento”, encara que sigui a costa de la sang i mort de l’altra gent. Que no ho sabíem que això passaria? Voleu dir que a aquestes alçades de la història encara se li ha d’explicar a la gent d’on prové la riquesa d’en Luís Medina, fill del “duque de feria” Rafael Medina, condemnat per tràfic de drogues i corrupció de menors?, voleu dir que no sabíem que el sogre de n’Urdangarin, Juan Carlos I “rey de España” cobrava comissions il·legals a tort i a dret i que allò que va fer el seu gendre és el que veia al seu entorn i allò que li deien que fes els seus parents “reials”.

Tan increïble em sembla que hi hagi gent que no pugui entendre això, com que hi pugui haver gent que pensi que això es pot canviar. No canviarà mai!.

De fet, també hauríeu de saber i suposo que ho sabeu, que el militar de més alta graduació és “el rey de España”. Si ho sabeu ara ja hauríeu d’entendre com funciona l’estat espanyol i les seves irreformables institucions.

PD: Fa uns anys sempre ens havien dit que aquesta “nobleza” era el millor que havia passat a Mallorca i que els hi hauríem de besar els peus. Ara, ja podeu entendre que el que fan és enviar a Mallorca la pitjor xusma que tenen, allò que els hi fa nosa i que no vol ningú.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.