El carrer Binicanella de Cala Millor no permetrà l’estacionament amb la intenció d’afavorir el comerç local

L’equip de Govern de l’Ajuntament de Son Servera ha pres aquesta decisió després d’estudiar la petició de comerciants de la zona.
Després d’una inversió de més de 400.000 euros en la reforma i millora del carrer Binicanella de Cala Millor, i una vegada finalitzades aquestes obres que han transformat i modernitzat la zona, l’equip de Govern de l’Ajuntament de Son Servera ha decidit restringir l’aparcament en aquest carrer després d’escoltar i estudiar les peticions de comerciants i restauradors de la zona.
Amb aquesta mesura, que no sols afectarà el carrer Binicanella sinó que es farà extensible als carrers Vinya de la Mar, Na Penyal i Ca S’hereu, el consistori pretén, d’una banda, potenciar el comerç de la zona i per una altra, conservar una de les vies de referència del nucli turístic de Son Servera una vegada remodelat.
D’aquesta manera, el nucli recupera la normativa anterior a les obres facilitant i fent més segurs els desplaçaments a peu en la zona per a incentivar el comerç.
D’altra banda, cal recordar que en els últims anys el consistori ha invertit en la creació i millora de les places d’aparcament del municipi prop dels nuclis comercials, així per exemple, s’ha millorat l’aparcament del carrer Fetget o s’han habilitat més de 50 places al carrer Dàlia per aparcar a menys de tres minuts del centre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.