Els Al·lots de Llevant celebraren la Diada del seu aniversari la propera actuació serà a Son Carrió

El passat 1 de maig, els Al·lots de Llevant varen tornar actuar a Manacor. Durant el mes d’abril, ja havien fet dues sortides a Palma per començar a agafar rodatge i aprofitaren la plaça pròpia i la diada del seu aniversari per fer una passa més en les seves aspiracions i per plantejar la primera actuació completa de l’any. A la plaça de la Rectoria, la primera aleta va ser per a un pilar de quatre que va servir per presentar-se a un públic que tot i que no era molt nombrós sí que es mostrava agraït i amb ganes de veure castells. La primera ronda de castells es va resoldre amb un dos de sis, el segon de l’any, construcció que va pujar sòlida i segura i que es va completar sense problemes. Just després els Al·lots descarregaren un tres de sis sense complicacions (el millor dels tres que han fet enguany) i acabaren l’actuació amb un quatre de sis, el primer de la temporada.
Posaren punt i final a la Diada d’Aniversari amb un altre pilar de quatre i amb un petit refresc de celebració. Enhorabona a tots els components de la colla castellera que enguany han pogut tornar a celebrar la seva Diada amb més il·lusió que mai després de la llarga aturada que va imposar la pandèmia de la Covid.
El bon amic i component de la colla Sebastià Grimalt, ens ha informat que la propera actuació dels Al·lots de Llevant, serà el diumenge dia 8 de maig, a les 13h, a la plaça de l’església de Son Carrió dins la programació de les Festes Patronals, on els seus castells són molt celebrats pels carrioners i carrioneres i on els al·lots s’hi troben com a casa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.