Les bandes de música de Son Servera i Ses Salines estrenaren a l’Església Nova de Son Servera l’obra “Les Emocions” del compositor Biel Oliver

El dissabte dia 30 d’abril, amb quinze minuts de retard sobre l’horari previst esperant que es fes fosc, el director Joan Antoni Ballester donava el sus als músics de les bandes de música de Son Servera i Ses Salines que estrenaren conjuntament l’obra «Les Emocions» del compositor Biel Oliver, present a l’estrena. Les emocions, és una obra d’equip on directors, músics, actors, i projeccions han d’anar coordinats al cent per cent, segons el director Joan Antoni, la peça no és difícil, la dificultat radica en la coordinació dels diferents factors, ja que sempre que es treballa amb un part visual i sa d’aconseguir la coordinació, dels audiovisuals, banda i actors. A petició de Neus Nadal, directora de la part escènica, no es va presentà l’obra. «Les Emocions» es un recorregut que presenta quadres on els actors donen vida a cada una de les emocions amb sentiments de calma, tristesa, por, alegria, etc…, i a vegades els actors no són directament al escenari.
El director Joan Antoni, sempre defuig del risc de les projeccions, i per aquest motiu el concert va ser molt interessant ja que els músics de les bandes de Son Servera i Ses Salines s’adaptaren molt bé a l’obra, que començà amb l’obertura a càrrec dels músics que seguiren en tot moment la batuta del director.
Oliver és un gran compositor que sol construir les obres de manera diferent, i el risc pels directors és gran, ja que a més dels músics han de estar pendents dels textos, projeccions de la part visual, escenes, etc. El diumenge dia 8 de març està previst la repetició del concert a Ses Salines on «Les Emocions» de Biel Oliver a despertat un gran interès. L’Obra va ser encarregada abans de la pandèmia, i va ser pagada conjuntament a l’autor per les bandes de Son Servera, Ses Salines, Petra, Algaida, i Esporles.
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.