Conferència a s’Agrícola sobre els 110 anys de que Manacor és Ciutat i Il·lustríssim Ajuntament

El dimarts, 10 de maig, al saló d’actes de s’Agrícola de Manacor a les 20 hores Antoni Ferrer Vallespir oferirà una conferència sobre el 110 aniversari des de que el rei Alfons XIII atorgà el títol de Ciutat a Manacor i al seu Ajuntament el títol d’il·lustríssim. Efectivament, el 21 de maig de 1912 el rei Alfons XIII, a petició del diputat Alexandre Rosselló i mitjançant un decret-llei, atorgà el títol de Ciutat a Manacor i al seu Ajuntament el va proclamar Il·lustríssim.
Complementarà la xerrada la projecció d’una cinquantena de fotos del Manacor i la seva costa de finals del segle XIX fins l’últim terç del XX originals de Fernando Moragues, Àngel Toldrà Viazo, Pere Mascaró, Joan Veny i José Luís Rodríguez. Presentarà al conferenciant el metge i director del Centre de Salut de Porto Cristo, Bernadí Bou.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.