Conferència a s’Agrícola sobre els 110 anys de que Manacor és Ciutat i Il·lustríssim Ajuntament

El dimarts, 10 de maig, al saló d’actes de s’Agrícola de Manacor a les 20 hores Antoni Ferrer Vallespir oferirà una conferència sobre el 110 aniversari des de que el rei Alfons XIII atorgà el títol de Ciutat a Manacor i al seu Ajuntament el títol d’il·lustríssim. Efectivament, el 21 de maig de 1912 el rei Alfons XIII, a petició del diputat Alexandre Rosselló i mitjançant un decret-llei, atorgà el títol de Ciutat a Manacor i al seu Ajuntament el va proclamar Il·lustríssim.
Complementarà la xerrada la projecció d’una cinquantena de fotos del Manacor i la seva costa de finals del segle XIX fins l’últim terç del XX originals de Fernando Moragues, Àngel Toldrà Viazo, Pere Mascaró, Joan Veny i José Luís Rodríguez. Presentarà al conferenciant el metge i director del Centre de Salut de Porto Cristo, Bernadí Bou.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.