Torna la festa a Son Carrió!!!

Amb aquestes paraules al programa de festes el delegat de Son Carrió, Jaume Bassa Burgdorf, es dirigia als carrioners i carrioneres per destacar la il·lusió en què, després d’uns anys, les esperades festes de Son Carrió, tornen als carrers del poble. Unes festes bassades en la tradició i caràcter propi que enguany comptà amb alguns actes nous i altres tradicionals. Són 10 dies de festa en que podran gaudir de diferents actes. El passat divendres i dissabte la Festa jove i les activitats ompliren de festa el poble. Enguany han celebrat la XVII edició de la popular Cursa Popular de ses Paparres.
Dels actes del diumenge, destacar l’espectacle familiar a càrrec dels Clownómad, de La Sonrisa Medica, a més de contractar-los l’ajuntament perquè puguin seguir amb els projectes de l’animació infantil els hospitals, el grup esportiu de Ses Paparres els va fer entrega d’un donatiu.
El dilluns 2 de maig, cercavila amb la Banda de Música de Sant Llorenç, i el pregó a càrrec de Mn. Francesc Vicens Gomila, Vicari Episcopal per al Patrimoni Històric. Mn. Francesc va fer un documentat pregó sobre el patrimoni religiós, entre altres coses va dir: «Son Carrió sou un poble jove. Això, però, no ha estat mai un problema per a que sapigueu valorar la importància de les coses antigues». A més, destacà que: «un dels valors que s’han tingut en compte des del Consell de Mallorca i el Bisbat per restaurar el vostre retaula major és que fou dels pocs elements patrimonials en sofrir la barbàrie de la guerra». Acabat el pregó, no podia faltar un any més,a la plaça, el Ball dels Caparrots acompanyats per la Xerabanda. Acta seguit es van inaugurar totes les exposicions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.