El torneig East Mallorca Cup 2022 va complir els objectius promocionals

Quines xifres!
El torneig East Mallorca Cup amb seu a Cala Millor i celebrat les passades festes de Setmana Santa ha complert amb un dels seus objectius: la promoció de la nostra destinació, que ja s’està notant aquest mes de maig amb l’arribada de nombrosos turistes.
I és que més de 179.000 persones varen seguir la competició en 94 països diferents.
Des de card.cat la més cordial felicitació als organitzadors i de manera especial el regidor de Turisme i delegat de la zona costanera Nicolau Bordal, per l’éxit promocional del torneig East Mallorca Cup 2022.
Bona feina!

Foto presentació edició 2022.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.