Tornà a Son Servera el Festival Circ amb animació, teatre, màgia… i molt d’humor!

El passat diumenge 1 de maig, la Batubanda serverina, amb en Billy Febrer al front, va desfilar pel carrers del poble,seguida d’un estol de nins i grans, per donar el sus al Festival Son Servera Clown animació, teatre, màgia…i molt d’humor!. Molt necessari després de dos anys de sequera d’aquests espectacles pels carrers i places dels pobles.
El Son Servera Festival Circ 2022 inclou espectacles per a totes les edats.
Diumenge, a les 18h a la plaça del Mercat, amb entrada gratuïta, començà l’espectacle amb Col·lectiu Frenètic (València) SAVE THE TEMAXO, grans números de circ molt espectaculars, on 6 artistes es penjaren d’un pòrtic de 10 m d’alçada: trapezi volant, pots impossibles, roda i dansa vertical, cèrcol aeri i sobretot molt d’humor., acompanyat dels millors temes musicals de tots els temps. Durant l’espectacle punxa un DJ en directe.
Sens dubte va ser un començament immillorable per aquest mes de rialles del Son Servera Clown, i finalitzarà el diumenge 15 de maig.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.