Card.cat du el cinema en català a l’escola Mestre Guillem Galmés

Amb la col·laboració de l’Ajuntament, Card.cat du  envant aquesta setmana el seu projecte d’atracar el cinema alternatiu (o almanco el no tant comercial que ja es pot veure a qualsevol  Multicines) i en català (la qual cosa, des que han aparegut les plataformes,  apagant els referents de TV3 o IB3, de cada cop és més difícil). Per això ens fa molta il·lusió dur a terme aquesta doble tasca: protegir la nostra llengua i mostrar-la tan útil com qualsevol altra; i donar visibiliat al cinema més modest i de no tan fàcil accés, però igualment atractiu.

Si bé ens hem trobat amb algunes traves burocràtiques i la majoria de títols que havíem suggerit no han estat disponibles (només el meravellós clàssic francès Ernest i Celestine), esperam que els films que ens han fet arribar siguin igualment atractius. L’any que ve intentarem que l’oferta es pugui millorar  movent més fils. Igualment si el projecte té bona acollida intearem arribar a la resta d’escoles del municipi.

Vos deixam el programa de pel·lícules que veuran aquesta setmana els nins  i nines de l’escola Mestre Guillem Galmés:

  1. Infantil (3-6 anys)*ERNEST I CELESTINE 
  2. 1r Cicle (6-8 anys) LA REBEL.LIÓ DELS CONTES 
  3. 2n Cicle (9-12 anys) LA MEVA SETMANA EXTRAORDINÀRIA AMB TESS  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.