El comitè de Sant Llorenç des Cardassar de El Pi Proposta per les illes abandona la formació

 • Comunicat: El comitè local El Pi – Proposta per les Illes de Sant Llorenç des Cardassar abandona la formació política
  Els membres del comitè Local de El Pi – Proposta per les Illes de Sant Llorenç des Cardassar han decidit abandonar la formació política mesos després de que el regidor de l’Ajuntament ja abandones la formació.

“Els fets ocorreguts durant el darrer congrés, així com la deriva política del partit i la falta de confiança en la nova executiva ens han fet prendre aquesta decisió”, ha explicat el Comitè de Sant Llorenç des Cardassar.

També afirmen que “la situació del partit en aquests moment està molt allunyada d’aquell esperit que ens il·lusionà a formar part del projecte, els personalismes, les divisions internes, la falta de consens o la duplicitat de càrrecs son fets inassumibles per el nostre Comitè.”

“La dimissió dels dos darrers presidents del partit, Jaume Font i Antoni Amengual, juntament amb l’expulsió del conseller Pere Soler i la suspensió de la consellera Bel Febrer ens ratifiquen la deriva del partit, i encara que ha sigut una decisió molt pensada ja no ens sentim part d’aquest projecte.”

3 pensaments a “El comitè de Sant Llorenç des Cardassar de El Pi Proposta per les illes abandona la formació


 1. Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/43/d867756014/htdocs/clickandbuilds/cardPuntCat/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/blg/frontend.php on line 574

  Entre això del PI (s’integraran a algun partit aquests regidors? abandonen la política), el nou PP amb cares renovades, el gisca sense en mateu Puigròs, rumors que alguna cosa potser se mogui per sa Coma…. ens obre un nou horitzó polític que feia temps que no vèiem. La cosa se posa interessant…

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  • Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/43/d867756014/htdocs/clickandbuilds/cardPuntCat/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/blg/frontend.php on line 574

   Pau,fa mesos ja que aquesta ma per amunt i per avall no funciona….tornara funcionar?

   VN:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)

   • Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/43/d867756014/htdocs/clickandbuilds/cardPuntCat/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/blg/frontend.php on line 574

    Ho hauràs de demanar al nostre enginyer Joan Tomàs, jo no en sé res. Però bé, jo no som gaire partidari d’aquestes coses típiques de les xarxes, igual que likes i coses similars.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.