Celebrat el Concert de fi de curs dels alumnes de violí de 440 Aula Musical de Cala Millor i Manacor

El capvespre del dissabte 7 de maig els alumnes de violí de 440 Aula Musical de Cala Millor i Manacor van fer un concert a l’Església de Santa Maria de sa Coma. Hi participaren uns 30 alumnes, dels quals destacar que els més menuts tenien 5 anys!.
Un dels objectius de l’Aula 440, que dirigeix Rosa Carbonell, és que els alumnes s’acostumin a actuar davant un públic des de ben jovenets.
Actuaren en dos grups dirigits per Núria Riera i acompanyats per Rosa Carbonell (piano) i Pere Ginard (bateria) amb un variat de: cançons populars, tradicionals mallorquines, música clàssica i música moderna. El grup dels més jovenets tocaren: La pilota, La llimonada, La Lluna, Sa Madona, El Lleó, El Gegant del Pí, Lightly Row, Old Mc Donald, La vaca del pastor, Caminant, Oh Susana, Supercalifragilis, Rodeo, Dansa escosesa i Tira-li cocetes. El grup dels més grans tocaren: Ball de l’ós, Irish Jig Medley, Vals escocès, Zelda, Amélie, Familia Addmas, Perferc, Minuet (sonata op. 49 No.2) de Beethoven, Colors of the Wind (Pocahontas) i Concert en Re m de Telemann.
Cal destacar la jove plantilla de 440 Aula Musical, que ha fet possible aquest concert aportant dinamisme, novetat, il·lusió i frescor i a l’actuació. Aquest són na Núria Riera (professora de violí), Pere Ginart (bateria), Sandra Garcia (que va ajudar amb l’organització i va tocar el violí). El concert sense ells no hagués sigut el mateix, cal destacar el respecte i l’admiració amb que els més menuts seguien la seva direcció.
Aquest ha estat el primer concert de final de curs dels alumnes de 440 Aula Musical. Fins a final de curs queden pendents el concerts dels alumnes de Piano i Bateria que es faran a La Fornal de Manacor durant el mes de juny, mentre que els alumnes de vent el faran al pati de 440 Aula Musical de Manacor. Finalment, dia 30 de juny està previst el Concert de Fi de Curs a l’Església Nova de Son Servera.
Acabat el concert la directora de l’acadèmia Rosa Carbonell, va agrair el rector Mn. Baltasar Morell, el haver-los deixat l’església, agraïment que va fer extensiu a Bartomeu Riera i a la que subscriu, per haver-los obert les portes de l’església i fer-los sentir com a casa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.