La colla castellera Al·lots de Llevant s’afegiren a la festa de Son Carrió

Diumenge dia 8 de maig la Fira de Son Carrió va comptar amb la participació dels Al·lots de Llevant, que s’afegiren, a la festa amb les seves construccions humanes. La primera construcció que va veure la plaça de l’Església va ser una pilar de quatre que va girar a banda i banda per saludar el públic assistent.
Tot seguit, els castellers varen enlairar un tres de sis, que seria l’únic castell de la jornada, ja que el tres de sis amb agulla que varen provar en segona ronda es va haver de desmuntar perquè no oferia prou garanties. Després d’això, aixecaren dos pilars de quatre més, un d’ells també girat, pel qual el nombrós públic assistent els dedicà una forta ovació.
Felicitarem a la colla castellera Al·lots de Llevant per la seva actuació i ens informaren que el proper compromís dels Al·lots serà dia 15 a Palma, una actuació de rodatge per acabar d’agafar confiança i forma de cara a la Diada de Fires i Festes de Manacor, que se celebrarà a la plaça de sa Bassa dia 4 de juny a les 18.30h.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.