XVII Mostra d’Arts Escèniques i Musicals

L’Auditori sa Màniga de Cala Millor acollirà la XVII Mostra d’Arts Escèniques i Musicals.

Els quatre espectacles que engloba aquesta mostra seran a càrrec de l’alumnat del Teatre de sa Coma i de l’alumnat del grup Museu de Teatre de Son Carrió.

En concret, podreu gaudir de les següents funcions:

 1. Dijous, 26 de maig, a les 19 h
  • Grup 1 Teatre de sa Coma:  Títol: Espases, espases. Autor: Lluís Montoliu. Durada aproximada: 35’Sinopsi: El rei d’un país està decidit a fer moltes, moltíssimes espases i té a tot el país dedicat a fer-ne. Aconseguirà el rei sortir-se amb la seva?
  • Grup 2 Teatre de sa Coma: Títol: Les aventures del cavaller Tirant lo Blanc. Autor: Joanot Martorell. Durada aproximada: 35’Sinopsi: El regne de Constantinoble es troba assetjada per les tropes turques i el rei escriu demanant auxili al cavaller Tirant lo Blanc, qui juntament amb el seu cosí Diafebus viatgen a Constantinoble per dirigir el seu exèrcit. A Constantinoble però, no només hi trobarà guerra.
  • Podeu comprar les entrades per internet o a taquilla a partir del dimarts 24 de maig. No es fan reserves telefòniques.
 2. Dimarts, 1 de juny, a les 19 h
  • Grup Estació de Teatre de Son Carrió: Títol: Preguntes de difícil resposta. Autor: Vicente Cañón. Durada aproximada: 40’. Entrada: 2 €Sinopsi: Quatre amics es fan preguntes sobre el medi ambient, les guerres, la fam i el racisme que impera en la nostra societat a dia d’avui. Com que a casa no els saben respondre aquestes preguntes, sortiran plegats a cercar les respostes per ells mateixos.
  • Podeu comprar les entrades per internet o a taquilla a partir del dimarts 31 de maig. No es fan reserves telefòniques.
 3. Dijous, 2 de juny, a les 19 h
  • Grup Museu de Teatre de Son Carrió: Títol: Aigua Tèrbola. Autor: Adelaida Frias. Durada aproximada: 45’. Entrada: 2 €Sinopsi: El xèrif Quim envia una carta a la tribu dels Tumanaps de part de l’àvia Carmina i un paquet a l’àvia de part dels Tumanaps. Gina i Jana seran les missatgeres encarregades de fer arribar aquests encàrrecs, però uns bandolers i Dani el llop els complicaran la feina.
  • Podeu comprar les entrades per internet o a taquilla a partir del dimarts 31 de maig. No es fan reserves telefòniques.

No us perdeu aquesta mostra d’arts escèniques i musicals. Us hi esperam!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.