L’Associació de la Tercera Edat de Son Carrió, celebrà l’Assemblea General i dinar pels socis

El diumenge dia 15 de maig l’Associació de la Tercera Edat de Son Carrió celebrà al Poliesportiu de Son Carrió, l’Assemblea General i un dinar pels socis.
A les 12:30 va començar l’Assemblea General, que s’havia posposat els dos darrers anys degut a la pandèmia. El president de l’associació Tomeu Miquel, va donar la benvinguda als socis i convidats, per part de la Federació de Persones Majors de la Part Forana, hi va assistir el president Joan Bibiloni, la regidora de la Gent Gran del terme de Sant Llorenç, Maria Galmés, i la presidenta de la federació. El secretari de l’associació Guillem Llull, va procedir a llegir l’acta i l’estat de comptes de l’associació, que va ser aprovada per unanimitat. Seguidament el president Tomeu Miquel, va informar que ell presentava la dimissió i deixava el càrrec, i que lamentava que a les eleccions convocades aquest mes de maig, no s’hagués presentat cap candidat per presidir l’associació.
El President de la Federació, Joan Bibiloni, va dirigir la paraula als assistents i va dir que «avui per avui el que ha passat amb la pandèmia de la Covid ens ha provocat molta de por, i amb l’edat que tenim sa multiplica, el que hem de fer es treure’ns la por i participar a les activitats que les juntes directives de les associacions proposen». La regidora de la Gent Gran del terme de Sant Llorenç, Maria Galmés, va afegir que: «no es poden deixar morir les associacions i que qualsevol soci pot participar i ajudar a que les associacions no desapareguin».
Seguidament, es va llegir els noms de tots els socis i sòcies que han mort, en aquests dos anys de pandèmia, i es va guardar un minut de silenci a la seva memòria.
Més tard de manera privada es va presentar per presidir l’associació la sòcia Damiana Sureda Sampol , que comptarà amb l’ajuda de la resta de components de la junta directiva que són: vicepresidenta Maria Vives, secretari Guillem Llull, vicesecretària Catalina Urios, tresorera Margalida Aguiló, vocals: Margalida Genovard, Antònia Mascaro, Mateu Roig i Juan Galmés.
Al dinar entre, autoritats, socis, i convidats hi assistien unes dos-centes persones. Es va servir una excel·lent paella feta pel soci Bernat Cànoves, el president Tomeu Miquel, i ajudants, acompanyada d’un bon vinet, cervesa, licors, dolç, i cafès, que varen ser servits per membres de la junta directiva que comptaren amb l’ajuda de voluntàries, i voluntàries, a més de l’ajuda incondicional de l’Associació de Veïnats de Son Carrió.
Acabat el dinar el delegat de Son Carrió, Jaume Bassa, i el batle Pep Jaume, van saludar als socis i els desitjaren que l’associació pugi tenir continuïtat durant molts d’anys.
Amb la música del grup Mar Blau,i ball de les sòcies que s’animaren es va donar per acabada la festa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.