Inauguració de l’escultura d’Amparo Sard a la plaça Jaume Santandreu

Demà, 17 de maig de 2022, a les 19 hores, a la plaça Jaume Santandreu de Sant Llorenç des Cardassar,  tendrà lloc l’acte de col·locació de l’escultura Help de l’artista mallorquina Amparo Sard.  

L’escultura que presideix aquesta plaça pretén retre homenatge a totes les persones, entitats, empreses i institucions que contribuïren amb mostres de solidaritat després de la torrentada del 9 d’octubre de l’any 2018.

Aquest acte comptarà amb la presència i intervenció de l’autora de l’escultura, Amparo Sard, de la Sra. María Cruz Rivera, directora territorial de CaixaBank a les Illes Balears i altres autoritats municipals.

Un pensament a “Inauguració de l’escultura d’Amparo Sard a la plaça Jaume Santandreu


 1. Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/43/d867756014/htdocs/clickandbuilds/cardPuntCat/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/blg/frontend.php on line 574

  Se comenta molt al poble aquesta escultura,i supòs que hi ha tota mena de opinions,malgrat no es comentin aquí, els lactors d’aquesta revista digitals no són afectats de fer comentaris aquí.
  El primer dia que la vaig veure vaig quedar com aturat,me va semblar la ma de les monyidores de vacas amb pigota,que elles l’agafaven a les mans i no les hi feia cap malaltia ,inclós les protegia de la pigota…d’aqui va sortir la vacuna de la pigota ,primer una escritora es va fixar amb aquest fet hi ho va provar amb el seu fill,i anys mes tard un metge (Jenner) va treballar més el tema i es va posar en marcha la vacunació.
  La segona vegada que vaig veura la escultura ja no me va pillar d’imprevist,me va caure amb gracia,ara m`he fixat que son dues mans esquerres. Bono,hi pot haver moltes opinions,pero ara no me ve denou que el tema sigui una ma,havia de ser una ma,trob ara.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.