Es graduen quatre alumnes al Conservatori Municipal de Música de Felanitx

El passat dissabte dia 21 de maig, tingué lloc al Conservatori Municipal de Felanitx, el concert de graduació dels alumnes Rosa Vicens Vicens, Pere Rojas Cuellar, Pere Serravinyals Mestre, i Roser Julià Mascaró, alumnes que enguany han finalitzat els ensenyaments professionals de música en el Conservatori felanitxer.
Obrí el concert l’oboista Rosa Vicens Vicens interpretant el concert per oboè K314 de Mozart. Tot seguit Pere Rojas Cuellar a la trompa interpretà la Sonata per aquest instrument de Hindemith.

Continuà el concert amb la intervenció de Pere Serravinyals Mestre qui al trombó interpretà les obres Cavatine de Saint-Saëns i Romança de Weber.

Tancà les intervencions solístiques Roser Julià Mascaró qui interpretà el concert per a violí núm. 3 en Sol Major de Mozart i Malagueña de Sarasate.

Tots ells foren acompanyats al piano, pel professor Llorenç Prats Bosca.

Per finalitzà el concert els alumnes amb llurs formacions de cambra oferiren algunes de les obres treballades al llarg del curs a l’assignatura de Música de Cambra.

El nivell assolit pels quatre intèrprets fou molt alt i feu palès que el treball que han realitzat durant els deu anys que comporta aconseguir el títol professional han estat molt i profitós.

El nombrós públic que omplia la sala d’audicions del Conservatori premià cadascuna de la intervencions amb uns merescuts aplaudiments.

Tant els seus professors tutors, Jordi Miralles (oboè i cambra), Miquela Orfí (trompa), Miquel Amengual (trombó), Vicenç Bausá (violí) com els restants professors que han tingut cura de l’ensenyament d’aquests alumnes, així com el Conservatori de Felanitx en el seu conjunt es poden sentir satisfets de la tasca realitzada.

Felicitam als nous graduats, professors i direcció del Conservatori, i des d’aquestes pàgines els desitjam molta sort i encert a la nova etapa que ara encetaran. Enhorabona!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.