Concert nit d’Òperes al pati de ca’n Frau de Manacor

Com a part de la programació de les Fires i Festes de Primavera, l’Associació Cultural s’Agrícola organitza el concert de cloenda de temporada titulat «Nit d’Òperes» el qual tendrà lloc el proper diumenge dia 5 de juny a les 21 hores al pati de ca’n Frau de Manacor.

El concert consistirà en escenes entrellaçades d’obres líriques de W.A. Mozart, C. Gounod, J. Massenet, L.Bernstein, G. Verdi, F,Poulenc, J.Strauss i G. Donizetti. Actuaran com a cantants Aina Campaner, Camila Duran, Dídac Gàmez, Eva Castanedo, Marina Mudoy, Mireia Estrany, Noemí Anglada, Roger Berenguer, Raquel Ribas, i Sebastià Serra acompanyats al piano per Andreu Riera.

Podreu recollir les entrades a l’aplicació Enviu o a S’Agrícola ( màxim dues entrades per persona )

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.