L’Ajuntament de Son Servera implementa per primera vegada la preinscripció telemàtica per al servei d’escola d’estiu

D’aquesta manera s’agilitza un dels tràmits més sol·licitats i s’eviten cues en els dies establerts.
L’Ajuntament de Son Servera, seguint amb la intenció de crear una administració local més àgil i accessible en qualsevol moment, ha implementat per primera vegada la preinscripció telemàtica per a l’escola d’estiu municipal.
L’escola d’estiu és un servei del qual moltes famílies depenen els mesos en què no hi ha escola i les famílies han de treballar; per això, cada any, la preinscripció suposava una gran afluència de sol·licituds que alhora es traduïen en cues per fer el tràmit de manera presencial.
Aquest any, aquesta mesura pretén agilitzar i facilitar aquest procés a les famílies que tenen la possibilitat de fer-ho sense desplaçaments i a l’hora que vulguin a través de la “Seu Electrònica” de la pàgina web municipal.
En el primer dia de preinscripcions s’han registrat més de 150 sol·licituds telemàtiques, cosa que suposa un percentatge alt de les places que s’ofereixen. Una molt bona acollida que demostra l’eficàcia d’aquesta mesura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.