Doble èxit del grup KamBrass Quintet

La felanitxera Maria Servera Monserrat, i els seus companys del grup KamBrass Quintet, amb no més d’una setmana, han estat guardonats a dos reconeguts concursos internacionals de música de cambra. El primer va tenir lloc els passats 28 i 29 de maig a Andorra, es tracta de la 4a edició del concurs internacional Cambra Romànica. Amb 20 grups participants en la categoria avançada, KamBrass Quintet és guardonat amb el 2n Premi ex-aequo a la final del concurs.
Pocs dies després, el 2 i 3 de juny, el quintet participà en un dels concursos de cambra més reconeguts d’Espanya, el concurs Antón García Abril a Baza (Granada). Amb 21 grups participants i 11 nacionalitats diferents, KamBrass Quintet es torna a trobar entre el pòdium dels guanyadors, obtenint també el 2n premi ex-aequo.
Definitivament, tot treball té la seva recompensa, i amb aquests bons resultats ho demostra KamBrass Quintet. Pel que fa a l’estiu, KamBrass presenta una agenda ben plena, amb una dotzena de concerts entre el juny i l’agost. En aquest últim els podrem veure actuar en més d’una ocasió a Mallorca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.