Crònica: Cardassar – Sant Jordi. Final per a pujar a 3ª rfef.

Tot es decidirà a S. Jordi, al Moleter (1-1).

Al Moleter, i amb molta gent a les grades, el Carde i el S. Jordi s’enfrontaven per pujar a 3ª, i el partit acabà 1-1, i es deixa tot per decidir a la tornada.

El partit començà fora un dominador clar, però poc a poc els visitans es feien amb al domini, i marcaren, lo que l’àrbitre l’anulava per orsai. De la banda esquerra posava el 0-1 i just abans del descans una falta a la banda era posada per Maimó dins l’àrea i en posició més que dubtosa Pareja l’introduïa dins la porteria.

A la segona part, els dos equips, amb por a perdre, practicament no generaren ocasions, i acabà el partit així com s’arribava al descans. I tot es resoldrà a S. Jordi.

PD: si després de la pròrroga el partit està amb empat, no hi ha penaltis, puja el sant jordi.

AMUNT CARDE!!!!!!

Breus:

Clàssic a la final de la lliga Endesa.

Un pensament a “Crònica: Cardassar – Sant Jordi. Final per a pujar a 3ª rfef.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.