L’Ajuntament de Son Servera limitarà el pas dels VMP a primera línia durant la temporada d’estiu que va de Cala Millor a Cala Bona

Durant l’estiu, el nombre de persones que passegen per primera línia de platja al municipi creix molt considerablement. Amb l’objectiu d’evitar accidents i garantir la seguretat dels vianants, l’Ajuntament de Son Servera, des de l’àrea de Policia, ha decidit limitar el pas dels vehicles VMP pel passeig marítim que va de Cala Millor a Cala Bona. Aquesta mesura s’aplicarà només els mesos d’estiu.
Cal remarcar que aquests vehicles sí que podran circular per la resta de carrils bicis, com el que va de Cala Millor a Son Servera, per exemple.
Aquesta decisió ha estat presa de forma conjunta i amb el consens de l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar que també optarà per la mateixa mesura a la seva zona de Cala Millor.
Per tal de fer efectiva aquesta norma, la Policia Local ja ha senyalitzat la zona i està realitzant primer una campanya informativa per a la ciutadania. Una vegada implantada la norma i informada, aquelles persones que no respectin la senyalització seran sancionades.
D’aquesta manera, els vianants tendran prioritat absoluta en la primera línia de la platja, molt transitada per turistes i veïnats durant aquests mesos.
A més, cal recordar que l’ús d’aquest tipus de vehicles està regulat per llei, i, per tant, els usuaris han de complir amb les normes establertes, com ara l’ús de casc, no conduir sota la influència d’alcohol o drogues, o no fer ús del mòbil durant la conducció, entre altres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.