Crònica: Sant Jordi-Cardassar

El Cardassar perd a la seva visita a Sant Jordi i jugarà una altra temporada a Preferent (2-1)

Amb l’empat al Moleter (1-1) l’equip que pujaria a Tercera es decidia al Municipal de Sant Jordi. Amb molt bon ambient al camp, la pilota començava a rodar en una primera part en què li mancaren ocasions de gol, i com que el Cardassar necessitava la victòria per pujar, al descans el seu mister introduïa canvis. La segona parte fou més vistosa, però eren els vermells els que s’avançaven, desfermant l’eufòria entre els seguidors locals. Molt aviat el Cardassar empatava, fent embogir el caramull d’afeccionats desplaçats, però malgrat la insistència, eren els locals els que es tornaven avançar, confirmant el seu ascens. El que hagués estat una festa del futbol es va deslluir un poc per la tangana final.

Enhorabona al Cardassar, que ha fet una gran temporada, no només al primer equip, sinó a tot el planter i a les afeccions. Enhorabona També al Sant Jordi per haver aconseguit l’ascens a Tercera. Ara, el Cardassar jugarà una eliminatòria de Copa.

Breus: El Real Madrid guanya la lliga Endesa. El Girona, comandat per Marc Gasol, jugarà l’ACB. El Barça guanya la Champions de handbol. L’Almeria, el Valladolid i el Girona pugen a Primera.

2 pensaments a “Crònica: Sant Jordi-Cardassar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.