Actuació de la colla castellera Al·lots de Llevant a les Festes Patronals de Son Servera

En els anys anteriors a la pandèmia, s’havia convertit en tradició que els Al·lots de Llevant encetassin amb els seus castells a les festes de Sant Joan de Son Servera. Ho feien just després del pregó amb un pilar de quatre que caminava fins al balcó consistorial.
Després de dos anys d’absència, el passat dia 17 de juny, els castellers tornaven a fer acte de presència a la vila serverina, i repetint el guió d’altres anys, tornaren a portar un pilar de quatre fins al balcó de l’Ajuntament, on l’Enxaneta va ser recollida per les autoritats; val a dir que és un moment molt celebrat pel públic serveri.
Després, a la plaça de Sant Joan, «els Al·lots» tornaren enlairar un altre pilar de quatre i un tres de sis. Acabaren la seva participació amb un pilar de quatre en què la pinya va girar 360º per saludar i fer al comiat a la gent que presenciava l’actuació, rebent nombrosos aplaudiments per part dels veïnats de Son Servera que han recuperat les tradicions i les Festes Patronals de Sant Joan.
La propera actuació dels Al·lots de Llevant serà dia 9 de juliol a Porto Cristo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.