Fotos de l’Assemblea presentació de la nova junta directiva de la Tercera Edat de Son Carrió

El passat diumenge dia 16, al Restaurant Sa Gruta Nova de Porto Cristo, l’Associació de la Tercera Edat de Son Carrió celebrà l’assemblea presentació de la nova junta directiva i un dinar pels socis. L’Acte va comptar amb l’assistència de la vicepresidenta de la Federació de Persones Majors de la Part Forana, Francisca Torres, el batle de Sant Llorenç Pep Jaume, el delegat de Son Carrió i soci Jaume Bassa, la regidora de la Gent Gran Maria Galmés, i el regidor Onofre Garcia.
Abans de començar l’assemblea, el secretari de l’associació, Guillem Llull, va demanar uns minuts de silenci en record dels dos socis difunts des de l’anterior assemblea celebrada el passat 15 de maig a Son Carrió, per seguidament llegir l’acta anterior, i en acabar, va demanar un fort aplaudiment pel president Tomeu Miquel, a qui va cedir la paraula.
Tomeu Miquel va agrair la presencia a l’assemblea de la vicepresidenta de la federació, del batle Pep Jaume, i dels delegats. Seguidament va agrair l’ajuda a tots els que han format part de la seva junta directiva des de que va assumir la presidència el 2016, i els va pregar que sortissin a saludar als socis, i ells són : vicepresidenta Maria Vives, secretari Guillem Llull, vicesecretària Catalina Urios, tresorera Margalida Aguiló, vocals: Antònia Mascaro, Mateu Roig i Juan Galmés (faltà a l’acta Margalida Genovard, que es trobava fora de Mallorca). Per acabar,va demanar la presencia de la nova presidenta, Damiana Sureda, a la qual va desitjar molta de sort i va cedir-li la paraula.
La nova presidenta va a agrair el treball fet pel president i junta directiva, i va dir que s’havia presentat perquè tot el camí que ha fet l’associació fins ara pugi tenir continuïtat. A més, va agrair la confiança dels socis i va demanar-los la seva col·laboració, per entre tots, poder posar en marxa nous projectes i continuar amb els que ja funcionen. Seguidament va presentar als components del seu equip, que són: vicepresidenta Aina Puigrós; secretari Guillem Llull; vicesecretaria Francisca Veny; Tresorera Margalida Aguiló; vocals: Miquel Galmés, Mateu Roig, Francisco Galmés, i Aina Llodrà. Va acabar el seu discurs demanant a l’ajuntament que seguesqui col·laborant amb l’associació.
Dues components de la nova junta, Aina Puigròs i Francisca Veny, vàren informar que s’havien presentat per fer-se càrrec de l’organització de les excursions i viatges de l’associació i dels tallers, respectivament.
A continuació, la regidora de la Gent Gran, Maria Galmés, va agraint el treball que ha fet la junta directiva presidida per Tomeu Miquel, posant-se al servei de la nova junta. Seguidament la vicepresidenta de la Federació, Francisca Torres, va felicitar el treball fet a favor de la gent gran i va desitjar a la nova junta que puguin continuar ajudant. El regidor Jaume Bassa afirmà que continuaran donant suport a l’associació de la gent gran, i per acabar, el batle Pep Jaume va agrair el treball fet per l’associació a favor dels socis, i va dir que des de l’ajuntament, la nova directiva tenien tot el suport per poder continuar treballant a favor de la gent gran de Son Carrió.
Acabat els discursos, els socis compartiren un bon dinar i sobretaula que s’allargà fins quasi les quatre de l’horabaixa.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.