Fotos del Concert de fi de curs dels alumnes de piano i bateria de 440 Aula Digital de Cala Millor i Manacor

El alumnes de piano de l’escola de música, 440 Aula Digital de Cala Millor i Manacor, el passat dia 21 de juny feren el concert de fi de curs a La Fornal de Manacor.
El concert es va fer en format reduït, ja que es prioritza que l’alumne estigui còmode i es vagi acostumant a tocar davant un públic. El repertori fou molt variat i adequat al nivell i les edats dels alumnes, tenint en compte que els més petits tenien 5 anys.
Durant el concert es projectaren divertides imatges que acompanyaven a les diferents obres interpretades pels alumnes. Enhorabona a l’escola ja que enguany va superar totes les expectatives. El nombrós públic assistent va premiar amb forts aplaudiments la actuació dels alumnes.
La més cordial felicitació a tots els alumnes i a la directora de 440 Aula Digital, Rosa Carbonell, a la professora de piano Sandra Garcia i el professor de bateria, Pere Ginart, pel bon nivell que han assolit els alumnes durant el curs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.