Fotos del Concert de fi de curs dels alumnes de piano i bateria de 440 Aula Digital de Cala Millor i Manacor

El alumnes de piano de l’escola de música, 440 Aula Digital de Cala Millor i Manacor, el passat dia 21 de juny feren el concert de fi de curs a La Fornal de Manacor.
El concert es va fer en format reduït, ja que es prioritza que l’alumne estigui còmode i es vagi acostumant a tocar davant un públic. El repertori fou molt variat i adequat al nivell i les edats dels alumnes, tenint en compte que els més petits tenien 5 anys.
Durant el concert es projectaren divertides imatges que acompanyaven a les diferents obres interpretades pels alumnes. Enhorabona a l’escola ja que enguany va superar totes les expectatives. El nombrós públic assistent va premiar amb forts aplaudiments la actuació dels alumnes.
La més cordial felicitació a tots els alumnes i a la directora de 440 Aula Digital, Rosa Carbonell, a la professora de piano Sandra Garcia i el professor de bateria, Pere Ginart, pel bon nivell que han assolit els alumnes durant el curs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.