Suposicions

Punt 1. Pedro Sánchez, en el mes de març, es va posicionar al costat del Marroc en el conflicte amb el Sàhara, rompent l’equilibri que havia mantingut amb el Front Polisari i contravenint la resolució de l’ONU, que recolza la celebració d’un referèndum. Aquesta decisió va fer trontollar les relacions amb Argèlia, un dels primers subministradors de gas a Espanya i aliat dels saharauis.

Punt 2. Divendres passat, quan moriren 23 migrants a la tanca de Melilla –37 segons les associacions implicades–, Pedro Sánchez va dir públicament que l’assalt havia estat «ben resolt» per les autoritats marroquines, unes declaracions que han estat criticades per totes les associacions progressistes de l’Estat.

Punt 3. Si suposam que sigui ver que el Marroc va espiar el Govern espanyol amb el programa Pegassus, també podem suposar que va aconseguir informació important del govern, o de Pedro Sánchez, o del PSOE, o de qui sigui… i que aquesta informació podria suposar un gran escàndol si es fes pública, potser fins al punt d’acabar amb la carrera política de qualcun dels implicats.

Punt 4. Posats a suposar, seria possible sospitar que el punt 3 tengui alguna relació amb els punts 1 i 2?

Presumptament, és clar.

2 pensaments a “Suposicions

  1. Punt 5. Diuen que una norma dels bons periodistes és que, si no saps una cosa, o domés le saps a mitjas no la diguis. però s’emporta avuí en dia sentenciar “ad hoc”.

    • Ja hi tornam a ser en reclamar “la ley del silencio” al nostre poble. Que cadascú suposi el que li vengui en gana sobretot si té fonaments per fer-ho. O és que ets d’aquells que no volen que es digui res més que el que pensen ells?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.