Sant Joan Pelut 2022

Una vegada passades les festes, els Amics de Sant Joan Pelut volem agrair a tot el poble la  participació durant tots els actes d’enguany.

 La tornada a la normalitat, després de dos anys, ens feia estar un poc intranquils per veure com respondria el poble i la veritat és que estam molt orgullosos de com han transcorregut tots els actes.  La revetla de dia 23 amb el sopar a la fresca i la ballada; l’ofici i la presentació de la nova imatge de Sant Joan Baptista, els balls del Sant pel poble acompanyats dels dos dimonis; la presentació del llibre dels 40 anys de la recuperació de la festa… Tot junt fa que es carreguin les ganes i la il·lusió  que tenim per mantenir la flama de Sant Joan Pelut encesa. Les mateixes ganes i il·lusió que demostrà madò Juana de Sa Central (101 anys) quan hi anàrem a ballar, realment un gust i un luxe poder-hi anar. Una imatge val més que mil paraules per això vos deixam el vídeo.
Molts d’anys a tothom i fins a l’any que.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.