Concerts a Palma i Felanitx de l’Orquestra de l’Aula de Música Contemporània del Conservatori Professional de Música de Felanitx, dirigits per Josep Prohens i Julià

Dijous 30 de juny i divendres 1 de juliol, estan prevists els concerts de l’Orquestra de l’Aula de Música Contemporània del Conservatori de Felanitx a Palma i Felanitx respectivament, amb obres de 12 compositors. El músic, compositor, director i professor de l’orquestra Josep Prohens i Julià, cada any adapta les obres als instruments que tenen aquell any Conservatori.

Les obres que estrenen enguany són molt diverses: van des de les obres contemporànies melòdiques, que serveixen per a posar música a pel·lícules, fins el jazz. Enguany tenen com a novetat dues obres curioses. La primera que duu per títol “Ara l’amor me diu que es primavera» és una obra d’en Biel Oliver per a soprano i orquestra amb lletra de Guillem d’Efak que canta na Maria Rosselló i l’altra que es diu “ A serial Swing» del compositor Juan Giménez és una obra per a bateria de jazz solista i grup instrumental que està dedicada a Jaume Roig que ell mateix estrenarà. La resta d’obres són molt interessants tant pel seu llenguatge com per la seva qualitat musical. Els compositors són: Gemma Camps, José María Nuñez, Bartomeu Artigues, Laura Pons, José Mª Moreno, Juan Luis Escrivá, Jaume Rosselló i J. V. Franco.
El director de l’Orquesta de l’Aula de Música Contemporàni de Felanitx, Josep Prohens i Julià, ha fet un gran treball al capdavant de l’orquestra. És l’única formació orquestral que té la sort de cada any comptar amb compositors que componen exclusivament pels intruments que aquell any hi ha al curs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.