Concert de fi de curs a l’Església Nova de Son Servera dels alumnes de 440 Aula Musical

Dijous 30 de juny a les 21:30H a l’Església Nova de Son Servera els alumnes de l’escola de música 440 Aula Musical de Cala Millor i Manacor, per segon any consecutiu, realitzaran el seu concert de fi de curs. Un concert, que han preparat amb molta il·lusió , els assajos conjunts els feren a l’església i terrassa de Santa Maria de sa Coma, amb els seus professors i directora Rosa Carbonell.
A diferència del concert de l’any passat, en que per motius sanitaris es van haver de fer dos grups (un d’instruments de vent i un altre d’instruments de corda) enguany els músics podran tocar conjuntament. A més, per primer cop des d’abans de la pandèmia, podrem gaudir de nou del cor de nins i nines que amb la seva il·lusió i ganes de fer-ho bé sempre conquisten al públic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.