Concert d’Òpera i cançó italiana homenatge a la memòria de Jaume Nebot Morey

El diumenge dia 26 de juny, tancà les feses de Sant Joan 2022, el concert d’Òpera i cançó italiana a càrrec del tenor Antoni Lliteres, la soprano Marta Bauzà, i el gran pianista Andreu Riera, el concert es va celebrar a l’Església Nova i va ser organitzat per Pilar Sáez Madrona i família, en homenatge a Jaume Nebot Morey, que va morir d’un infart. En Jaume era un gran aficionat a música clàssica i a l’òpera, i presentà l’acta la seva parella Pilar Sáez, la qual molt emocionada va agrair la nombrosa assistència al concert, a un lloc tan emblemàtic com l’Església Nova, just devora la casa d’en Jaume, ja què era un lloc molt especial per ell, agraïment que va fer extensiu a l’Ajuntament de Son Servera, i de manera especial al rector Mn. Jaume Mercant, per cedir-los l’Església Nova. Continuà dient que el concert va ser idea del gran pianista Andreu Riera, molt amic de la família i que era d’agrair la seva col·laboració i l´actuació de la soprano Marta Bauzà, i el tenor José Manuel Sánchez, dos grans artistes que encisaren el nombrós públic assistent amb obres emblemàtiques del repertori italià, com La donna e mobile, Una furtiva lagrima, O mio babbino caro, Nessun dorma, O Sole mio, etc. El concert homenatge el van obrir el germà de na Pilar, Martí Sáez amb la seva dona Elisa, que cantaren una obra d’en Mozart.
Acabat el concert, vam demanar què trobaven de l’homenatge i com recordaven en Jaume Nebot a Sara i el seu pare Jaume Bauza de Proturs Hotels, i aquesta va ser la resposta: «Sara, és un acte molt especial que s’havia de fer encara que el tinguem present sempre, però es mereix això i més». I el seu pare va respondrà, «són molt de records que tenc d’en Jaume, van ser 40 anys d’amistat, tota una vida. Com a persona un onze, i com a professional un 10».
La batlessa Natàlia Troya, i els regidors assistents al concert homenatge, es van assseure a la darrera fila de l’Església Nova, que estava plena de gom a gom, ja que segons ens van dir no volien restar protagonisme a l’acta homenatge a la memòria de Jaume Nebot.Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.