Exposició de pintors novells al Claustre de Santa Margarida, del Centre d’Història i Cultura Militar de Balears de Palma

El proper dijous dia 7, a les 19.00h, tindrà lloc al Claustre de Santa Margarida, del Centre d’Història i Cultura Militar de Balears (C/San Miguel 69B, Palma), es celebrarà la primera exposició de 63 pintors novells que organitza aquest Centre. Els artistes pertanyen a vuit estudis i escoles d’art. Fins al 23 de juliol, es podran contemplar 122 obres, en què s’utilitzen diferents tècniques.
Oleos, aquarel·les, pastís, acrílics, carbonets, són les tècniques utilitzades pels autors per conformar aquesta heterogènia exposició que té com a finalitat oferir un espai expositiu, als alumnes de diferents estudis i escoles d’art mallorquines, que bé per la seva joventut o per altres raons, no han tingut l’oportunitat de participar en una exposició col·lectiva, fins avui.

Amb aquesta exposició, vuitena del present any, de diferents temàtiques, queda de manifest el servei del Centre d’Història i Cultura Militar de les Balears a la societat balear i la seva aposta per la Cultura.

Les 40.000 visites rebudes l’any 2021, per contemplar les 12 exposicions, assistir a 8 conferències i escoltar 6 concerts, consoliden aquest Centre com un referent a la Cultura Palmesana i Mallorquina.

L’exposició l’accés de la qual és gratuït, estarà oberta al públic, des del 07 al 23 de juliol, de dilluns a divendres, entre les 10.30 hi 13.30 h, tardes de 18.00 ha 20.00 h, i de 10.30 ha 14.00 h els dissabtes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.