L’Agenda 2030 al municipi de Sant Llorenç des Cardassar

Actualment l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar, amb la col·laboració del Departament de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local del Consell de Mallorca, està elaborant el diagnòstic local al municipi (Fase 2 per a la implantació de l’Agenda 2030).
L’Ajuntament de Sant Llorenç s’ha implicat en l’Agenda 2030 des d’inicis de 2021. En aquest sentit, el Ple municipal va acordar implantar-la i entrar a formar part de la Xarxa d’Entitats per a l’Agenda 2030 de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP). A més, en va designar un coordinador.
L’any passat, l’Ajuntament va dur a terme el projecte “Generació de coneixement, interès i compromís (Fase 1) en l’Agenda 2030”, amb un èxit indiscutible. Més de 580 escolars varen conèixer l’Agenda 2030; es va fer feina amb les entitats socials, educatives, culturals, esportives i empresarials del municipi per elaborar un vídeo divulgatiu (que podeu veure a Youtube, amb el títol de Nosaltres, el Poble – Agenda 2030 Sant Llorenç des Cardassar); es va editar i distribuir la publicació “Agenda 2030: què hi pots fer tu i la teva família”, i es va organitzar una taula informativa amb l’assistència d’un centenar de persones.
Enguany, a més de fer el diagnòstic local per a Sant Llorenç, aquest projecte inclou també l’assessorament a petites i mitjanes empreses del municipi sobre la conveniència i oportunitat d’alinear les seves empreses amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030, a través de reunions i tallers.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.