Celebrat a Porto Cristo el concert «La Banda Balla Swing», a càrrec de la Banda de la Banda de Música de Manacor i el grup Monkey Doo

El diumenge dia 10 de juliol, el passeig de la Sirena de Porto Cristo, restà petit per acollir al nombrós públic assistent al concert de la Banda de Música de Manacor i el grup Monkey Doo, “La banda Balla Swing”. Els Monkey Doo han actuat en infinitat d’esdeveniments, cerimònies i festivals. Dins del seu estil skiffe, combinen el seu triat repertori de clàssics dels anys 20/30 amb un show molt amè i divertit que completen amb parelles de ballarins.
Encetà el concert la banda sola, amb temes com Amapola, Abba Gold, Glenn Miller Medley, Benny Goodman Memories, i amb el grup anaven alternat Sant Louis Blues, Joshua Fit The Battle Of Jerichom, Cariño, ¿quieres volver a casa, por favor?, Eh La Bas! etc..

Va ser un concert únic i molt especial, ja que varen debutar amb la banda 10 nous components: Maria Riera (oboè), Aina Barceló i Neus Gil (flauta), Pilar Femenies (clarinet), Petra Botelles, i Carla Cil (saxo), Maria Nicolau (trompeta), Ashley Johanna Suárez (trombó), i Martí Ferriol i Ariadna Navarro (fagot). La majoria al·lotes (9 a 1), i amb aquestes noves incorporacions les dones ja són majoria a la banda.
Acabat el concert felicitarem al director de la banda, Eduardo Bernábeu, que va agrair la felicitació i ens va dir: «Estic molt content amb el concert, amb el públic, amb el músics (s’ha fet curt per noltros i per la gent). Els Monkey Doo transmeten molt bon ‘rollo’, són molt simpàtics i professionals, ha estat com si ens coneguéssim de tota la vida, un plaer actuar amb ells, i els ballarins molt bé. Des del primer moment ens ho hem passat molt bé, els músics i el públic».
Enhorabona al director i als músics que tingueren un cap de setmana ben mogut, ja que el dissabte dia 9 de juliol al Claustre de Pollença, la Banda de Música de Manacor i alumnes de l’Aula de Percussió del Conservatori Superior de Música de les Illes Balears, repetiren el concert que havien fet el passat mes de juny a l’Auditori de Manacor, «Més que ritme» . Un concert exigent que van apreciar el nombrós públic assistent, així com el batle de Pollença, Bartomeu Cifre i el Conseller d’Educació Martí March, que felicitaren a la banda.
Foto concert Pollença.
Fotos concert Porto Cristo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.