Els Al·lots de Llevant i els Castellers de Mallorca actuaren a les Festes del Carme de Porto Cristo

El dissabte 9 de juliol, la colla castellera Al·lots de Llevant varen actuar a la plaça de l’Aljub de Porto Cristo i s’afegiren d’aquesta manera a les festes del Carme. Després d’una actuació, la de Son Servera, en què no havien pogut completar les tres rondes, els castellers tornaven a tenir l’aspiració de completar els tres castells preceptius en tota exhibició castellera.

Poc després de les set i mitja, es presentaren a un públic força nombrós amb un pilar de quatre. Després, i ja en primera ronda, descarregaren un tres de sis, el castell que enguany han duit més vegades a plaça; segons els components de la colla i el bon amic Sebastià Grimalt, va ser la construcció que va sortir més bé de mides i de forma de tota l’actuació. En segona ronda descarregaren el segon tres de sis amb agulla de l’any, castell que va patir un poc en els pisos superiors i en la conjunció del pilar i de l’estructura del tres. Tancaren les rondes de castells amb un quatre de sis i d’aquesta manera compliren el seu objectiu de completar una molt bona actuació amb tres construccions. S’acomiadaren amb un altre pilar de quatre. Just després del pilar, alguns castellers varen esser mantejats per celebrar els seu debut a plaça.

Els Al·lots varen comptar amb la companyia i ajuda dels Castellers de Mallorca. Després de l’actuació, les dues colles feren un sopar de germanor al pati del CEIP Ses Comes.
La propera cita dels castellers serà a Manacor per les festes de Sant Jaume, on actuaran per partida doble els dies 23 i 24 de juliol.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.