La platja accessible de Cala Bona acollirà jornades de dinamització inclusives adaptades durant aquest estiu

El divendres, 15 de juliol, persones usuàries d’Aproscom encetaren les jornades.
El programa de dinamització de l’Àrea d’Accessibilitat de la Platja de Cala Bona torna aquest estiu després de l’aturada obligada durant la pandèmia. Un programa impulsat des de les àrees de Turisme i Serveis Socials que ofereix activitats lúdiques a persones amb discapacitat, amb l’objectiu de fer efectiu el punt d’accessibilitat universal que té la platja de Cala Bona i també mostrar les possibilitats d’aquesta amb vista al turisme per a persones amb discapacitat.
Enguany, els grups que hi participen podran gaudir d’esports lliures com ara vòlei platja, jocs de pales, bàdminton, petanca, a més de disposar de material per bussejar, etc., sempre sota la supervisió de l’equip de socorrisme i amb les activitats adaptades a les seves capacitats. També es faran activitats dirigides com aiguagim o gimnàstica adaptada aprofitant els beneficis que suposa realitzar esport moderat per a la salut, amb la finalitat d’exercitar el cos. També jocs de taula i d’habilitat mental, pensant en les persones amb menor grau de mobilitat, o una gimcana per fomentar la diversió i el treball en equip.
Totes aquestes activitats es duran a terme fins a la primera quinzena de setembre en divendres alterns, tot i que es podrà canviar el dia segons la necessitat de cada grup.
Avui, un grup de persones usuàries de la Fundació Aproscom, amb qui l’Ajuntament té un conveni de col·laboració, han estat les primeres que han iniciat aquestes jornades i s’ho han passat d’allò més.
Propostes com aquestes són un exemple de la política activa que des de l’Ajuntament de Son Servera es vol mantenir per a l’accessibilitat de la platja de Cala Bona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.