Fotos del dinar de l’Associació Gent Gran Punta de n’Amer de sa Coma

El dissabte dia 16 de juliol, la nova junta directiva de l’Associació Gent Gran Punta de n’Amer de sa Coma, que presideix Salvador Ginard, van organitzar un dinar pels socis, que va estar molt animat, i va comptar amb molta participació.
Es va servir una picada de freixura i porcella a voler acompanyada per un bon vinet que va aportar l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar, a més de gelat i coca. Al dinar hi van assistir el batle Pep Jaume, Maria Galmés, regidora de la Tercera Edat, la regidora de Festes de sa Coma Emília Díaz-Asensió, i el delegat Nicolau Bordal, que van estar acompanyats a la taula presidencial pel president de l’associació Salvador Ginard, i senyora, a més del secretari Santiago Sevillano.
Acabat el dinar van agafar la paraula el secretari, Santiago Sevillano, que va agrair a l’ajuntament la seva col·laboració, i va explicar com estan actualment els comptes de l’associació i les activitats que van fent. També saludaren als socis, la regidora de la Gent Gran, Maria Galmés, la regidora de Festes de sa Coma, Emília Díaz-Assensió, que va convidar als socis a gaudir de les Festes de sa Coma 2022. El president de l’Associació de Veïnats de sa Coma, Antoni Barragan, va agrair la convidada i va felicitar als socis. Finalment, va tancar el torn d’intervencions el batle Pep Jaume, que va felicitar als socis i els va desitjar molt Bones Festes.
Seguidament, el secretari Sevillano, va presentar a la ballarina Marga Gordiola, i va dir que na Marga actuava gratuïtament pels socis, i que abans de l’actuació, na Marga faria una rifa, i el benefici seria per ella . Després de la rifa hi va haver l’espectacle de dansa àrab a càrrec de na Marga, i dansa flamenca a càrrec de Maribel García.
Enhorabona als components de la junta directiva per la seva feina a favor dels socis, que van poder gaudir d’un molt bon dinar en aquest inici de les Festes de sa Coma 2022.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.