XXV Trobada dels Arpellots Havaneres Band a Sant Jordi

Dia 30 de juliol, darrer dissabte del mes, a les 21,30 hores, al Poliesportiu de la localitat palmesana de Sant Jordi, per vint-i-cinquè any consecutiu tendrà lloc la Trobada d’Havaneres i Cançó Marinera que organitzen els Arpellots Havaneres Band.
Després de dos anys de celebració a mitges tothom qui vulgui podrà gaudir d’una vetllada de música, sardines torrades i rom cremat.
Enguany els conjunts participants de la festa són el conjunt APLEC amb una veu femenina, guitarra, contrabaix i acordió i el grup ARPELLOTS HAVANERES BAND format per deu integrants: piano, percussió, guitarres, contrabaix i veus. Amb la preparació d’aquesta festa hi participa l’Associació de Veïnats del Pla de Sant Jordi.
El cartell de la trobada d’enguany ha estat dissenyat pel pintor Luis Maraver que, en el transcurs de la vetllada, rebrà l’Arpellot d’Or en reconeixement a la seva col·laboració amb els Arpellots com a il·lustrador de la portada de dos dels discs del grup.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.