Cala Bona celebrà les Festes de la seva Patrona la Mare de Déu del Carme

Del 14 al 17 de juliol Cala Bona celebrà les festes de la Patrona dels mariners, la Mare de Déu del Carme.
La missa solemne en honor de la patrona, va ser presidida per Mn. Carlos Sirer, i a més hi assistiren el pare Juri, i el pare Yosbel, dos capellans de fora que passen uns dies entre nosaltres, a el rector Mn. Baltassar Morell, a la missa hi van assistir i un gran nombre de feligresos.
A la processó marinera van ser moltes les barques que acompanya-ren a la Mare de Déu del Carme. A l’arribada al moll la Banda de Música de Son Servera amb el seu director Joan Antoni Ballester, i les autoritats, l’acompanyaren a la Mare de Déu del Carme en processó pel moll portada pels mariners. A les 22 hores un gran castell de focs artificials, que precedí al concert del Grup Coldday (tribut a Coldplay), il·luminava el moll de Cala Bona.
Les d’enguany han estat unes festes ben completes que han omplert de festa Cala Bona amb les desfilades dels Xeremiers des Puig de sa Font, i Batubanda, els tradicionals balls mallorquins de Sa Revetla, a més d’actes com la fideuada, tallers d’estampació de camisetes, fironet, jocs infantils amb ludoteca, concerts, cine familiar a la fresca, tirada amb fona a la mar, etc.
Enhorabona al regidor de Festes, Fa Fang Dong Hu, a la batlessa Natàlia Troya, a la Policia Local, als membres de Protecció Civil, i a la brigada i treballadors que han contribuït a l’èxit de les festes de la Mare de Déu del Carme 2022.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.