Concert Festes del Carme dels alumnes de l’Escola de Música de Porto Cristo

Fidels al lema de l’escola «Feim Música, Feim Poble», els alumnes de l’Escola de Música de Porto Cristo participaren el dimecres 13 de juliol a les Festes del Carme.
Després de dos anys sense poder fer-ho, estaven especialment contents de poder tornar a compartir la música amb el seu poble i la seva gent.
El concert va tenir dues parts: La primera part actuà el conjunt instrumental, format per alumnes i professors. Interpretaren les següents peces: «Medallion calls» de Hans Zimmer; «Sakura» , cançó tradicional japonesa; «Dark island», tradicional irlandesa; «Bolero» , Tolo Comas: «Tango» Tolo Comas; i «Viva la vida», Coldplay.
Les peces que treballen en el Conjunt instrumental, són adaptades, ja que la formació va canviant d’alumnes i d’instruments: no és una formació estable.
Aquest curs estrenaren dues peces de Tolo Comas (professor de guitarra de l’escola), que va compondre especialment per a la ocasió.
En la segona part del Concert, els alumnes de Llenguatge Musical interpretaren una cantata «un món millor». (C. Amat). La història conte el somni d’un nina preocupada pel medi ambient i el canvi climàtic. Somia que el ve a visitar un personatge d’un altre planeta i juntament amb ell i a través de les cançons, reflexionen damunt què podrien fer per millorar-ho.
Els alumnes se vestiren, per a la ocasió, amb camisetes del color del reciclatge i en aquesta actuació contaren amb la participació de actors-narradors (Margalida Amengual; Ferran Montero i Maria Rosselló).
La presentadora i directora del Concert, Sebastiana Galmés, va agrair l’assistència del nombrós públic, i la bona feina a tot l’alumnat i la col·laboració dels professors i actors-narradors en aquest acte i va desitjar un bon estiu a tothom. Sens dubte va ser un molt bon concert de Festes per a recordar. Enhorabona a la directora i professors per la seva implicació amb els alumnes de l’Escola de Música de Porto Cristo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.