Multitudinària assistència a la Nit Multicultural del dijous de les Festes de sa Coma

El dimecres dia 20 de juliol, no es va poder complir el programa previst de les Festes de sa Coma, per manca de gent apuntada no es va poder celebrar la sortida en bicicleta per sa Punta de n’Amer.
A més del Mercat setmanal, el dimecres va ser la nit de tapes a diferents bars de sa Coma, amb l’animació musical de la xaranga Els Valencians i amb el duo de saxos SaxKinNova.
La Nit Multicultural del dijous va ser un èxit, i va ser inaugurada pels Gegants Jaume Belluguins, Angelina Trebolina, i en Roset Baió, acompanyats per la bona música de la Xerabanda i pel batle Pep Jaume, i regidors.
L’assistència va ser multitudinària la gent formava llargues coes davant les diferents paradetes de degustació de diversos països i cuines del món, a més de les diferents associacions de sa Coma participants.
A les 20:30 concert de la Banda de Música de Sant Llorenç, que ja hem comentat a un altre article pels nostres lectors.
Després del concert l’Escola de Ball Va de Jota, va oferir una molt bona actuació, i seguidament el públic present també va poder ballar amb el grup NIRABÉ, tot i la calor els aficionats al ball de bot es van animar i es marcaren uns bons balls.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.