Modificació del Reglament i normes de règim intern del Centre d’Estades Diürnes del municipi de Son Servera

El Centre de Dia de Son Servera millorarà horaris i serveis per facilitar la conciliació familiar. A proposta dels Serveis Socials Municipals i després de l’aprovació durant el ple del mes de juliol.
Durant el ple del mes de juliol s’ha aprovat l’ampliació de l’horari actual del Centre de Dia i la suma d’un nou servei per a les persones usuàries: el servei de transport.
Així, s’ha aprovat una modificació del Reglament i normes de règim intern del Centre d’Estades Diürnes del municipi que implicarà que el nou contracte, que es troba en tràmits de licitació, inclogui
també l’obertura els dissabtes i festius des de l’1 de maig fins al 31 d’octubre, i un servei de transport per a les persones usuàries que ho sol·licitin de recollida i acompanyament: les recollirà el dematí i les tornarà a ca seva l’horabaixa.
Amb aquesta modificació, es pretén facilitar la conciliació de les famílies cuidadores durant els mesos de temporada turística, mesos en què les famílies serverines tenen més dificultats per a la cura de les persones majors, i alhora seguir millorant la qualitat d’estada al centre.
Actualment, l’horari del centre és de dilluns a divendres de 8 h a 18 h. Amb aquesta modificació també s’obriria durant el mateix horari els dissabtes i festius, amb el mateix cost que la resta de dies.
El Centre de Dia de Son Servera té actualment un total de 16 places, de les quals 6 estan reservades per a persones derivades de la Conselleria d’Afers Socials i Esports, amb el qual l’Ajuntament té un conveni de col·laboració i que s’ha renovat també durant aquest mateix ple.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.