Modificació del Reglament i normes de règim intern del Centre d’Estades Diürnes del municipi de Son Servera

El Centre de Dia de Son Servera millorarà horaris i serveis per facilitar la conciliació familiar. A proposta dels Serveis Socials Municipals i després de l’aprovació durant el ple del mes de juliol.
Durant el ple del mes de juliol s’ha aprovat l’ampliació de l’horari actual del Centre de Dia i la suma d’un nou servei per a les persones usuàries: el servei de transport.
Així, s’ha aprovat una modificació del Reglament i normes de règim intern del Centre d’Estades Diürnes del municipi que implicarà que el nou contracte, que es troba en tràmits de licitació, inclogui
també l’obertura els dissabtes i festius des de l’1 de maig fins al 31 d’octubre, i un servei de transport per a les persones usuàries que ho sol·licitin de recollida i acompanyament: les recollirà el dematí i les tornarà a ca seva l’horabaixa.
Amb aquesta modificació, es pretén facilitar la conciliació de les famílies cuidadores durant els mesos de temporada turística, mesos en què les famílies serverines tenen més dificultats per a la cura de les persones majors, i alhora seguir millorant la qualitat d’estada al centre.
Actualment, l’horari del centre és de dilluns a divendres de 8 h a 18 h. Amb aquesta modificació també s’obriria durant el mateix horari els dissabtes i festius, amb el mateix cost que la resta de dies.
El Centre de Dia de Son Servera té actualment un total de 16 places, de les quals 6 estan reservades per a persones derivades de la Conselleria d’Afers Socials i Esports, amb el qual l’Ajuntament té un conveni de col·laboració i que s’ha renovat també durant aquest mateix ple.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.