Estic embullat

A l’encreuament entre els carrers Clavell i Sant Llorenç, a l’indret de l’antiga placeta del Pou Nou, hi ha tres senyals de trànsit que potser indueixin a confusió, almanco a mi: el carrer de Sant Llorenç només té baixada i a l’esmentat indret hi ha un Stop; el del Clavell, en canvi té dues direccions, totes dues cap al carrer de Sant Llorenç; a la que ve de ca ses Monges, hi ha un Cediu el pas i a la que ve del carrer Gabriel Carrió, un altre Stop.

Llavors, si s’hi troben tres vehicles simultàniament, qui té preferència, els que tenen un Stop o el que obliga a cedir el pas? Abans –no sé si ara també–, solien tenir preferència els que sortien de la dreta, però en aquest cas, tots tres tenen algú a la dreta.

D’altra banda, supòs que un Stop obliga més a aturar-se que un Cediu el pas, per això probablement han de passar primer els que venen de ca ses Monges, però, quants cotxes hi sol haver en aquest indret, que fan aquest camí? Només els que pugen pel carrer de la Mar i volten pel carrer Clavell, una quantitat molt inferior dels que hi compareixen de les altres dues bandes. Les autoritats, que d’aquestes coses en saben molt, deuen sebre també perquè ho han decidit així.

I ja que som al carrer de Sant Llorenç, aprofit l’avinentesa per assenyalar que si un vol anar a la Unitat Sanitària ha d’arribar al carrer de la Sínia i pujar pel de la Mar, perquè les tres travessies consecutives amb que compta –el carrer del Pou, el del Clavell i el de la Caritat– tenen prohibit voltar a l’esquerra.

Si l’objectiu era embullar la gent o obligar-la a deixar el cotxe, la veritat és que ho han aconseguit.

Un pensament a “Estic embullat

  1. vegades discrepo amb vostè, però aquesta vegada li dono la raó. Fins i tot afegiré un altre embull: Baixant cap a la carretera de sa real a l’altura del Camp de futbol hi ha un cedeixi el pas i el que ve del camp de futbol o de l’altra carrer tenen un Stop cadascun. Quin sentit té?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.