L’Espectacle Summer Soul Festival de l’escola Free Soul Danse Center tancà les Festes de sa Coma 2022

El diumenge 24 de juliol, es va celebrar l’Espectacle Summer Soul Festival de l’Escola Free Danse amb la plaça a tope tancà les Festes de sa Coma 2022. Amb elles també l’escola tanca la temporada. Al festival hi participaren més de 100 alumnes de l’escola Free Soul Dance Center de Porto Cristo. Per aquests alumnes, ha estat una temporada molt completa i plena d’èxits per part dels grups de competició.

Enguany l’escola ha format a 8 grups de competició aconseguint molts d’èxits a nivell autonòmic, nacional i europeu.
El grup infantil de l’escola format per 22 alumnes (Martina Lado, Carla Romero, Carla Allande, Noa Holguín, Izan Fernández, Inés Acedo, Inès Canet, Martina Matamales, Aina Font, Valentina Gonzàlez, Sonia Cartagena, Blanca Petidiez, Iker Gala, Lola Jiménez, Carlota Jiménez, Jazmín Dicks, Laia Gómez, Marina Cañada, Jose Luís Vega, Núria Riera, Maria Almagro i Alba Galdeano). Enguany a aconseguit 5 títols que són: 1er al campionat Vive tu sueño amb menció especial a la millor coordinació; un 1er al campionat autonòmic amb menció especial al millor vestuari; un segon al Urban Beat de València; un primer al Master of Dance (MOD) i finalment un primer al campionat Da House Fest.

La mini parella Twin Souls (Martina i Carla) ha aconseguit tres títols, un 1er al campionat M-Dance, un 1er al campionat autonòmic i un 2on lloc al campionat Urban Beat de València.
La mini pareja Soul Brotherts (Izan i Noa) ha aconseguit tres títols més: un 2on al campionat M-Dance, un 2on al campionat autonòmic i un 3er al campionat Urban Beat de València.

La parella Bright Souls (Claudia i Marina) ha aconseguit tres títols: 1er a House Fest al campionat autonòmic, un 1er al Urban Beat de València i un 3er al Da House Fest.El grupo yotuh Soulfam (Claudia Lausín, Aina Pont, Marina Díaz, Lucía Ferrera, Raquel Antona, Isabel Duran, Noa Bordoy, Lucía Guerrero, Ángel Barea, Martina Lado, Carla Romero, Avril Bogao, Marta Almagro, Maria Antonia Riera, Francina Matamalas, Claudia Romero i Cris Pons ) ha aconseguit enguany molt bones poscions al diferents campionats on ha participat i a més a més va aconseguir una segona posición al campionat autonòmic.

El grup absoluta The Same Soul (Claudia Lausín, Marina Navarro, Marta Almagro, Lucía Guerrero, Raquel Antona, Isabel Duran, Carla Allande, Marina Díaz, Cristina Adrover, Míriam Valls i Núria Sánchez) ha aconseguit un 2on al campionat autonòmic i 3er al campionat Da House Fest, quedant en molt bones posicions a la resta de campionats.
I per acabar el grup Premium Brave Soul (Maria Antonia Cladera, Marga Truyols, Ana María Sard, Sabina Fernández, Bárbara Pou, Malen Pol, Cris Adrover, Dani Valls, Inma Sureda, Patricia Acosta i Yamina Dehouche) han aconseguit victòries a tots els campionats, un 1er al Campionat Autonòmic, un 1er al Urban Beat de València, un 3er premi al Master of Dance (MOD) i un 1er al Da House Fest.
Les dues professores responsables dels grups Núria Sánchez i Míriam Valls estan molt orgulloses de tots els alumnes i molt satisfetes per la feina feta aquesta temporada, han tingut una temporada brillant i encara no l’han acabada. El proper 3 de setembre aquests 51 alumnes de competició partiran cap a París a representar a Mallorca al Campionat Europeu Danceing Stars. Un viatge amb un total de 100 persones entre competidors, pares i alumnes que estan esperant amb molta il·lusió el Campionat Europeu.

Per a la propera temporada està previst nous projectes amb classes a Porto Cristo, a Sant Llorenç, Son Carrió, i Son Servera. Al final de l’actuació que tancà les Festes de sa Coma 2022 la directora de l’acadèmia Núria Sánchez, va agrair als pares haver confiant amb l’acadèmia, i amb totes les professores que formen part de l’acadèmia: Marta Almagro, Claudia Lausín, Marina Díaz, Isabel Duran, Cris Pons, Marina Navarro, Núria García i Antonia Nadal), feis una feina meravellosa.
Us desitjam que passeu un molt bon estiu i ens veim prest al setembre per seguir amb molt de ball. ¡SEGUIM BALLANT!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.