Tomeu Penya i Anegats tancaren les actuacions musicals de les Festes de sa Coma 2022

El dissabte dia 23 de juliol, a les Festes de sa Coma, berbena amb el gran Tomeu Penya, acompanyat del grup Geminis que encetaren el concert amb dos temes amb solitari. Seguidament, només pujar a l’escenari, en Tomeu , es va posar el públic a les butxaques, majors i joves cantaven amb ell, fent els cors al tradicional repertori del cantautor entre altres «Plou’, ‘Illes dins un riu’, ‘Havanera’ o ‘Mallorquins i catalans’», etc,.
En Tomeu anava intercalant les cançons amb divertides anècdotes viscudes a sa Coma i de la seva vida algunes de les quals eren noves i no els havia contat abans.
Com cada any a l’actuació de Tomeu Penya, el fan manacorí Sebastià Bassa, puja a l’escenari i en Tomeu li va cedir el micro i va cantar «! Toca-la-hi, toca-la, hi», el nombrós públic present li va fer els cors.
A més, el dissabte hi va haver el concert del grup Anegats, el seguidors incondicionals del grup van omplir la plaça i anaven cantant les cançons del grup, una molt bona actuació d’Anegats.
Per tancar la vetlada i les actuacions musicals de les Festes i va haver l’actuació del DJ Simonet, que animà la festa fins a les dues de la nit.
Cal destecar dins aquestes festes el treball de la Policia Local, Protecció Civil, personal de l’ajuntament,i com no, la coordinació i treball la regidora de Festes de sa Coma, Emilia Díaz-Asensió i el Delegat Nicolau Bordal.Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.